јул 2018.
П У С Ч П С Н
« јун   авг »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Друго вече манифестације „Бојничко лето“ 2018

У оквиру манифестације „Бојничко лето“,  а у организацији Предшколске установе „Ђука Динић“ из Бојника  одржан је дечији маскенбал.  Било је више од 100 малишана под најразличитијим маскама. Маскенбал је ревијалног карактера и не бира се најлепша маска али је, свакако, најоригиналнији био мали пољопривредник на свом трактору.

По завршетку маскенбала на сцену су изашли каратисти Карате клуба „Пуста река“ из Бојника. Представили су се публици катама појединачно и екипно демонстрирајући своје вештине. Ови младићи и девојке су чланови репрезентација Србије и освајачи великог броја медаља у категоријама у којима  се такмиче па су по томе добро познати у спортском свету.

Следили су наступи пласне групе „Step by step“ и Лесковачких мажореткиња, које су као и ранијих година одушевиле све генерације Бојничана и о којима не треба много писати.

Друге вечери манифестације „Бојничко лето“  Председник Општине Бојник се обратио присутнима, поздравио их је у име организатора и Општине Бојник , кратко обавестио о актуелним и наредним активностима  и званично прогласио отвореном манифестацију „Бојничко лето“

Следио је концерт „Амадеус“ бенда  који је, као и свуда, дигао публику на ноге. Бојничани воле трубу, али не само њу што су и показали ове вечери. По целом тргу се певало и ђускало током целог концерта. Сваким минутом било је све више гледалаца,  а међу њима  најватренији плесачи групе “ Step by step“ и Лесковачке мажореткиње су остатак вечери уживали у концерту заједно са својим  домаћинима.

Ове године Бојничко лето подржано је и од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација са 400.000 динара.

Оставите одговор